As high as an Angel can fly…
but we like to be the very top ;)


Se spune că toamna se numără bobocii, dar cum la Angels cuvântul de bază este perseverența, noi alegem să fim mai harnici și să ne contorizăm performanțele mai devreme. Astfel, te anunțăm cu entuziasm că studioul a fost nominalizat (împreună cu două dintre modele noastre talentate) în cadrul evenimentului XBIZ Europa Awards 2018.

Citește în continuare

Smiles. Taking chances.
Descoperă poveștile și experiențele Angels Studio.

For Angels...sky is not a limit ;)


Ți-am promis că premiile câștigate nu o să ne oprească să excelăm, din contră, continuăm să evoluăm pe zi ce trece, iar asta se observă din rezultatele studioului și cele ale modelelor noastre.

De la an la an, Angels Studio crește sub ochii noștri, și tot de la an la an nominalizările și premiile se înmulțesc. După cursa strânsă pentru titlurile “Romanian Cam Studio of the Year” și “Studio Model of the Year”, la Bucharest Summit 2018, eveniment în cadrul căruia am dovedit atât profesionalism, cât și fairplay, a sosit timpul ca roadele muncii noastre să fie răsplătite cum se cuvine.

Citește în continuare

Din magia concurenței libere


Nu știm la alții cum este, dar în domeniul nostru, concurența acționează fără perdea. Să ne mire sau să considerăm asta o normalitate? Să ne deranjeze sau să ne amuze?
Noi preferăm ultima variantă! Voi?

Ca să vă ajutăm să vă formați o opinie, relatăm faptele întâmplate zilele trecute în Timișoara. Una dintre mașinile personalizate Angels Studio a poposit parcată pe spațiul public. Nimic deosebit până aici!

Citește în continuare

Definește-ți succesul
câștigă 65 000 $ / lună


Veniturile de mii de dolari pe lună de care se bucură modelele noastre par ireale?! Hai să "tragi cu ochiul" la ce s-a întâmplat în decembrie: peste 65000 $ câștigați de... our Angel (îi păstrăm anonimatul pentru că noi respectăm confidențialitatea). Poți să vezi raportul intern de câștiguri!

Angels Studio este o experiență care schimbă viața fiecărui model. Pare de necrezut, însă un câștig de 65.000 $ nu e un vis. Cu încredere, ambiție și determinare poți ajunge oriunde ți-ai propus. Oferind condiții de muncă la standarde europene și venituri garantate pornind de la suma de 4.000 lei încă din prima lună de angajare, studioul reprezintă primul pas spre ceea ce îți dorești cu adevarat. Care e venitul maxim posibil pe care îl poți câștiga din ipostaza de our Angel? Sky is the limit!

Citește în continuare

Perspectivă și succes -
interviu oferit revistei internaționale
Xbiz World Magazine
(prima parte)


Pentru noi, anul 2018 a început cu o expunere importantă la nivel internațional - mai exact XBiz World Magazine ne-a solicitat un interviu despre povestea Angels Studio. Silvia Abreu (Studio Manager) a avut amabilitatea să răspundă întrebărilor, iar prima parte a interviului o puteți citi în continuare.

Citește în continuare

Perspectivă și succes -
interviu oferit revistei internaționale
Xbiz World Magazine
(a doua parte)


Vorbește-ne puțin despre relația studioului cu rețelele de videochat. Care este abordarea pe care o folosiți pentru a colabora cu website-uri de top?
Înțelegem că succesul unui studio de videochat reprezintă un echilibru între 3 piloni importanți: Modele, Tehnologie/Facilități, Platforme Web și implicit Parteneri. Lucră cu un grup restrânsde website-uri, toate premium, menținând o relație puternică, apropiată și loială de business. ImLive, CamContacts și Flirt4Free fac parte din familia Angels Studio. Avem un mecanism de colaborare continuu cu toate trei și nu plănuim să integrăm o a patra platformă în business-ul nostru până când nu avem o relație solidă reciprocă.

Citește în continuare

Self Made Success


Când determinarea reprezintă singura cale spre succes, rezultatele sunt pe măsură. La Angels Studio ne folosim în fiecare zi de profesionalism și respect pentru a ne atinge scopurile, creând relații de durată cu partenerii și modelele noastre. Conform citatului “După muncă și răsplată”, suntem bucuroși și extrem de entuziasmați să anunțăm că studioul nostru a fost nominalizat în cadrul XBIZ Awards în categoria Cam Studio of the Year - Europe, alături de două dintre modelele Angels.

Citește în continuare

Respect


Povestea mea de viață poate fi oricând povestea ta. E genul ăla de situație în care realitatea te lovește zilnic, te dezamăgește și te face să te întrebi dacă merită să mai continui.

Locuiesc cu iubitul meu de aproape 6 ani, ne-am cunoscut în primul meu an de facultate și de atunci am fost nedespărțiți. Decizia de a lucra la Angels am luat-o împreună, dorindu-ne un viitor mai sigur pentru relația noastră și o mai bună stabilitate financiară. El lucrează în IT, eu sunt online hostess. Financiar ne merge bine, ne permitem orice capriciu, însă ca în orice legătură afectivă și a noastră are de suferit.

Citește în continuare

Angels Studio

...sau videochat-ul dincolo de cuvinte


Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, a fost ziua în care pentru prima dată în Timișoara, am deschis publicului, ușile celui mai modern studio. Mai exact, am sărbătorit împreună inaugurarea oficială a studiourilor noastre. Fiind un eveniment exclusivist și inedit, doar 30 de oaspeți din afara domeniului s-au putut bucura de experiența Angels, având acces la mediul de lucru al modelelor noastre.

Curajoasele, au putut explora în voie studiourile în care modelele Angels își desfășoară activitatea, primind răspunsuri și informații prețioase cu privire la viața de online hostess și avantajele pe care aceasta le oferă. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Silvia Abreu, Studio Manager al Angels Studio, care a explicat pe îndelete mecanismul din spatele Angels și al câștigurilor nelimitate, obținute lunar de modele. ”Anul 2017 a însemnat pentru Angels Studio un an al schimbării. O locație nouă, o echipă unită care tinde spre excelență și mai presus de toate respect reciproc și profesionalism. Nevoia unui refresh a venit ca un pas firesc după 6 ani de activitate, cu scopul de a putea aborda proiecte de anvergură, cu mult potențial.” mărturisea Silvia într-unul dintre interviurile susținute la începutul anului.

Citește în continuare

The decision


Când alegi să lucrezi în videochat lucrurile pot părea complicate la început, datorită noutății domeniului. În general, decizia asta o iei când te afli într-o cumpănă, când ai un blocaj financiar sau treci printr-o perioadă dificilă a vieții tale.

Cazul meu însă a fost unul mai special. Am crescut într-o familie conservatoare în care subiectul erotismului era strict interzis. Descoperirea mea ca și femeie a fost una anevoioasă. Apoi, a urmat facultatea. Un oraș nou, oportunități cât cuprinde, oameni interesanți și... Angels. Curiozitatea de a lucra într-un domeniu nou și de a înțelege mai bine ce înseamnă să devin femeie, m-a împins să încerc videochat-ul.

Citește în continuare

We are Angels Studio! Nice to meet you


Anul 2017 înseamnă pentru Angels Studio un an al schimbării. O locație nouă, un Studio Manager care tinde spre excelență, o echipă unită și mai presus de toate respect reciproc și profesionalism. Nevoia unui refresh a venit ca un pas firesc după 6 ani de activitate, cu scopul de a putea aborda proiecte de anvergură, cu mult potențial.

Dar haide să îți povestim în detaliu ce înseamnă Angels Studio.
Localizat într-o zonă liniștită, dar ușor accesibilă, Studioul este locul în care ne desfășurăm întreaga activitate. Am ales să investim timpul, energia și finanțele necesare pentru a le oferi modelelor noastre un mediu de lucru la standarde europene. Vorbim mai exact de o investiție de 1 milion de euro, destinată locației, echipamentelor și design-ului modern.

Citește în continuare

Începuturi


Dacă mă întrebi de primii mei pași făcuți la Angels, pot să îți spun un singur lucru: au fost stângaci. Am ajuns aici dintr-o glumă, o glumă care m-a făcut să realizez ce efect pot avea prejudecățile asupra noastră.

Țin minte că în acea perioadă eram în căutarea unui job, dorindu-mi să devin independentă din toate punctele de vedere. Un pas normal, firesc, o decizie care s-a dovedit a fi o decizie inteligentă. Îmi petreceam destul de mult timp în fața laptopului sau pe telefonul mobil aplicând la diverse posturi disponibile pe websiteurile de recrutare, însă niciunul nu îmi oferea resurse financiare suficiente.

Citește în continuare