Magia concurenței
iulie 19, 2021
X Biz Awards
august 2, 2021

Sky is not a limit

Echipa Angels


For Angels...sky is not a limit ;)

De la an la an, Angels Studio crește sub ochii noștri, și tot de la an la an nominalizările și premiile se înmulțesc. După cursa strânsă pentru titlurile “Romanian Cam Studio of the Year” și “Studio Model of the Year”, la Bucharest Summit 2018, eveniment în cadrul căruia am dovedit atât profesionalism, cât și fairplay, a sosit timpul ca roadele muncii noastre să fie răsplătite cum se cuvine.

Ediția de anul acesta a Live Cam Awards ne-a adus multă voia bună și… un binemeritat premiu “Most Innovative Live Cam Studio”, premiu acordat pentru perseverența, munca și dedicarea echipei Angels, dar și pentru viziunea și strategia de funcționare a studioului nostru, mereu la standarde europene de calitate.Evenimentul Live Cam Awards a fost creat pentru a răsplăti munca și perseverența modelelor, studiourilor și managerilor din industria Live Cam. Fiind primul show dedicat exclusiv industriei Live Cam, acesta acoperă toate categoriile de modele live cam, cât și alte arii ale industriei pentru adulți. Ediția din acest an (a patra la număr) a avut loc la Casino Estoril, în Lisabona.

De asemenea, nu uităm să menționăm și cea mai nouă nominalizare în cadrul AW Awards 2018, la categoria European Live-Cam Studio. Dacă și tu îți dorești să fii în lumina reflectoarelor, să câștigi mai mult decât ți-ai putea imagina, să fii apreciată și admirată în egală măsură, te așteptăm la Angels. Fă primul pas: stabilește o întâlnire ca să ne cunoaștem. De restul ne ocupăm noi!