Definește succesul
iulie 15, 2021
The sky is not a limit
iulie 25, 2021

Magia concurenței libere

Din magia concurenței libere


Nu știm la alții cum este, dar în domeniul nostru, concurența acționează fără perdea. Să ne mire sau să considerăm asta o normalitate? Să ne deranjeze sau să ne amuze? Noi preferăm ultima variantă! Voi?

Ca să vă ajutăm să vă formați o opinie, relatăm faptele întâmplate zilele trecute în Timișoara. Una dintre mașinile personalizate Angels Studio a poposit parcată pe spațiul public. Nimic deosebit până aici! :)
După câteva zile, un mare studio de video chat s-a gândit să-și aducă aportul la personalizarea mașinii noastre, lipind propriile autocolante pe mașină, peste logo-ul Angels Studio. Ce să înțelegem din asta?Dincolo de glumă, gestul spune multe despre “caracterul” și etica de business. Contează acestea, mai ales într-un domeniu “delicat” ca și percepție socială, cum este video chat-ul?! Bineînțeles! De ce? Pentru că atunci când vrei să colaborezi sau să lucrezi cu un studio, este bine să știi valorile celor care conduc acel business, pentru că vrei siguranță în relaționare, apreciere și corectitudine.