EȘTI CANDIDATA POTRIVITĂ?

APLICĂ
PENTRU JOBUL
DISPONIBIL

De peste 10 ani oferim independență financiară modelelor care ne trec pragul studioului. Le apreciem, le încurajăm și le susținem în fiecare etapă. Ne implicăm și de aceea avem în echipă modele care lucrează alături de noi încă de la început. Vrei să faci parte din familia noastră?

Scrie-ne pe WhatsApp
Calea Torontalului, nr. 40A

RĂSPUNSURI
la întrebări
care te pot interesa

1Primesc ajutor pe partea tehnică?
Nu ai nevoie de abilitati tehnice. Singurul lucru care ţine de tine este live chat-ul. Orice alt aspect va fi gestionat de o echipă specializată.
2Cum mă integrez?
Oferim training-uri gratuite. După ce postul la Angels Studio ți-a fost confirmat urmează o serie de training-uri care să te ajute să te familiarizezi cu modul de lucru și cu domeniul de videochat. Pe lângă cursurile de bază îți facilităm și alte workshop-uri, la cerere.
3Există vreo limită de vârstă?
Noi respectăm legea, deci există o limită de vârstă minimă. Conform legii, persoana care dorește să facă video chat trebuie să aibă minim 18 ani. În schimb nu impunem o limită maximă de vârstă atâta timp cât cerințele jobului sunt bifate.
4Ce fac dacă nu mă integrez?
Nimeni nu te obligă să faci ceva ce nu îți place. Ai tot timpul din lume să te gândești dacă videochat-ul ți se potrivește sau nu. Noi îți vom fi alături indiferent de ce decizie o să iei.

Trimite mesajul tău


    Pentru a-ți putea răspunde acestei cereri, colectăm și procesăm datele personale oferite de tine prin acest formular. Citește aici și acceptă politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Stabilește rapid o întâlnire cu noi

    +4 0730 168 028