This is where Angels work...

Privim videochat-ul la modul profesionist, de aceea studiourile noastre sunt moderne, amenajate cu bun gust, dotate cu aparatură tehnică de ultimă generație, creative și... te așteaptă!
Știm că vrei să ai timp de alte activități din viața ta, de aceea la noi programul este flexibil. Lucrezi când dorești, dar cu seriozitate pentru că poți câștiga venituri de mii de euro lunar, în funcție de performanță.
Jobul de Online Hostess presupune confidențialitate din partea noastră și libertate de a alege din partea ta, mai exact tu decizi cu ce membrii interacționezi și din ce țară provin aceștia.
Te invităm să decoperi ce înseamnă jobul de Online Hostess și cum arată studiourile în care vei lucra!

 

DOTĂRILE STUDIOURILOR

sau... de ce o să-ți placă să lucrezi cu noi


 
 

De ce să alegi Angels Studio?

Cu o experiență de peste 6 ani în domeniul videochat-ului, suntem lider de piață în rândul firmelor mici și mijlocii pe judetul Timiș, lucru certificat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT). Mizând pe calitate și nu pe cantitate, lucrăm cu un număr restrâns de modele, oferindu-le un mediu relaxat, dar profesionist de lucru. Investim energie și entuziasm în tot ceea ce facem, iar rezultatele modelelor noastre vorbesc de la sine.Venituri lunare consistente și sigure (minim 4000 lei garantat, încă din prima lună) care pot ajunge până la 30.000$, confidențialitate și cursuri de pregătire, mașină de lucru și vacanțe...toate sunt caracteristicile viitorului tău loc de muncă!

“Când vin la studio e ca și cum m-aș întoarce acasă, de fiecare dată. Sunt relaxată, am confort, intimitate și libertate.
SUPER JOB!”