Best Live Cam Models Concept 2021
Alege Angels Studio


A lege înțelept studioul unde o să lucrezi.

Privim videochat-ul la modul profesionist, de aceea studiourile noastre sunt moderne, amenajate cu bun gust, dotate cu aparatură tehnică de ultimă generație, creative și... te așteaptă! Am investit peste $ 1 milion în amenajarea studiourilor pentru că știm cât de importantă este ambianța pentru a fi relaxată și productivă. Știm că vrei să ai timp de alte activități din viața ta, de aceea la noi programul este flexibil. Lucrezi când dorești, dar cu seriozitate pentru că poți câștiga venituri de mii de dolari lunar, în funcție de performanță. Jobul de Model Videochat presupune confidențialitate din partea noastră și libertate de a alege din partea ta, mai exact tu decizi cu ce membrii interacționezi și din ce țară provin aceștia. Te invităm să decoperi ce înseamnă jobul de Model Videochat și cum arată studiourile în care vei lucra!


Vizitează studiourile

D e ce să alegi Angels Studio?

Suntem studioul e videochat din Timișoara care din anul 2012 oferă șansa femeilor de a deveni independente financiar. Suntem lider de piață în rândul firmelor mici și mijlocii pe judetul Timiș, lucru certificat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT). Mizăm pe calitate și nu pe cantitate, de aceea lucrăm cu un număr restrâns de modele. Avem în echipă modele de videochat care lucrează cu noi de peste 7 ani, ceea ce dovedește seriozitatea și profesionalismul care ne caracterizează. Investim energie și entuziasm în tot ceea ce facem, iar rezultatele modelelor noastre vorbesc de la sine. Venituri lunare consistente și sigure (minim $ 1000 garantat, încă din prima lună) care pot ajunge până la $ 60.000, confidențialitate și cursuri de pregătire, mașină de lux și vacanțe...toate sunt caracteristicile viitorului tău job ca model de videochat.


Află detalii despre jobȘi totuși, ce înseamnă munca la un studio de videochat Timișoara?

Mulți vorbesc, dar puțini cunosc domeniul, de aceea te invităm la noi, în studiourile moderne din Timișoara, pentru a cunoaște ce presupune acest job înainte de a lua decizia de a te alătura echipei noastre. Să ne vizitezi nu implică nicio obligație din partea ta, iar noi îți promitem timp de calitate, ca mai apoi să decizi singură dacă ți se potrivește să fii "The next Angel".


SPAȚII DE LUCRU INDIVIDUALE

Pentru fiecare model - cameră, toaletă dressing, dulapuri individuale cu cheie, aer condiționat în fiecare cameră

ZONĂ DE MAKEUP

Spațiu special amenajat pentru make up și ședințe foto dedicate

TEHNICĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Camere amenajate modern, echipate cu PC-uri Dell & camere Sony profesionale, monitoare 4K de 101 cm

ZONE DE RELAXARE, MASAJ & GAMES

Zonă de luat masa, terasă, fotoliu de masaj și jocuri pentru pauzele de relaxare (Sony PS4, Xbox, Nintendo Wii)