The sky is not a limit
iulie 25, 2021
Live Cam Awards
august 12, 2021

XBIZ Awards

Angel can fly


As high as an Angel can fly…but we like to be the very top ;)

Se spune că toamna se numără bobocii, dar cum la Angels cuvântul de bază este perseverența, noi alegem să fim mai harnici și să ne contorizăm performanțele mai devreme. Astfel, te anunțăm cu entuziasm că studioul a fost nominalizat (împreună cu două dintre modele noastre talentate) în cadrul evenimentului XBIZ Europa Awards 2018.


XBIZ este principala publicație de știri dedicată industriei pentru adulți, fiind o sursă vastă de informație prin intermediul XBIZ.com și a două publicații lunare - XBIZ World pentru piața media digitală și XBIZ Premiere pentru domeniul retail. În plus, XBIZ găzduiește o serie de evenimente anuale, printre care se numără și XBIZ Europa Awards, proiect în cadrul căruia am intrat în cursa pe două nișe, respectiv Cam Studio of the Year și Cam Model of the Year.

Pe noi, ziua de 28 septembrie 2018 ne va găsi în Berlin, cu multe emoții și gânduri de reușită, așadar, urmărește-ne povestea… sau vino la Angels Studio și începe o nouă viață. Cine știe? Poate la anul vei fi tu cea nominalizată ;)