X Biz Awards
august 2, 2021
From Bali with Love
august 20, 2021

Live Cam Awards

Premii internaționale


Angels Studio a câștigat titlul "Best Live Cam Models Concept 2020"

Emoții, entuziasm, sute de invitați din zeci de țări - așa am putea descrie în câteva cuvinte cel mai recent eveniment la care am participat. În 1 martie, ne aflam la Lisabona împreună cu o parte din modelele noastre, la a șasea ediție a galei Live Cam Awards găzduită de Casino Estoril.

“Fără toate persoanele uimitoare și muncitoare care lucrează în industria video chat-ului, creșterea nu ar fi fost niciodată posibilă. Video chat-ul a fost și este cea mai mare inovație din istoria internetului, prin urmare, trebuie să ne arătăm aprecierea pentru pionierii și inovatorii care lucrează în industrie. Avem obligația să le oferim laudele și aprecierile pe care le merită cu adevărat.” - declara reprezentantul Live Cam Awards.


 

Extinderea industriei live cam în ultimii ani este evidentă pentru oricine a avut un minimum de contact cu acest domeniu. Cu toții asistăm la asta - pe măsură ce modelele devin din ce în ce mai populare, site-urile de video chat concurează în mod eficient pentru a oferi cele mai bune servicii clienților și modelelor lor, sistemele de plăți au progresat oferind metode noi, mai rapide de a plăti și a fi plătit, numărul de evenimente au crescut considerabil în ultimii ani.
Fiind un domeniu puțin simpatizat de opinia publică și încă tabu, este greu de crezut că poate exista seriozitate și profesionalism în acest tip de business. Dar tocmai pentru că funcționează într-un domeniu blamat și judecat de mulți, studiourile de video chat sunt conduse de manageri care pun pe primul loc seriozitatea, transparența business-ului și susținerea modelelor care fac parte din echipa lor. Iar cei care nu au principii, nu rezistă pe această piață mai mult de un an.

“Premiul "Best Live Cam Models Concept 2020” câștigat de Angels Studio este o dovadă a profesionalismului, a perfecțiunii conceptului de studio implementat cu un buget de peste $ 1 milion, a calității relației cu modelele care lucrează cu noi de mulți ani, a faptului că privim acest domeniu cu seriozitate și profesionalism. Angels Studio a fost creat acum 8 ani în Timișoara, iar multitudinea de premii câștigate ne încurajează să creștem tot mai mult, de la un an la altul.”