Live Cam Awards
august 12, 2021
Best Live Cam Models Concept 2021
septembrie 2, 2021

From Bali with Love

Experiențe exotice


Când am început jobul de Webcam Model la Angels Studio nu mi-am imaginat pentru nicio secundă că o să mă bucur de o vacanță în Bali, gratuit. Dar asta face domeniul în care lucrez: oferă oportunități nevisate și experiențe minunate de viață.

Vacanța all-inclusive în Bali a venit ca și recompensă pentru veniturile record înregistrate online, și astfel iată-mă cu bagajul făcut, plecând din Timișoara spre o destinație de vis. Insula mistică Bali este o lume a contrastelor. În această țară minunată pentru aventurieri și căutători spirituali, am dansat pe plajele uimitoare cu nisip negru, am meditat în templele antice, am explorat câmpurile luxuriante de orez și am practicat yoga în strălucirea unui apus de soare glorios. Timp de 7 zile ne-am simțit răsfățați în resortul de 5 stele, am întâlnit alte modele și owneri de business din zeci de țări, ne-am bucurat de emoția, liniștea și frumusețea naturală a acestui regat indonezian fermecat.


 

“În fiecare zi, modelele și studiourile noastre partenere dau dovadă de muncă și determinare, propulsând brandul nostru spre înălțimi noi și fără precedent. Efortul lor neobosit va duce la succesul nostru reciproc. Nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a ne arăta recunoștința decât prin a le oferi experiențe incredibile de viață, într-un refugiu exotic luxos. În 2017 am explorat uimitoarea Peninsulă Papagayo din Costa Rica. În 2018, am revendicat propriul nostru paradis privat în Maldive. În acest an, aventura continuă pe țărmurile sublime din Indonezia.”
- Flirt Summit Organizer 

Personal, participarea la Summit în Bali a însemnat împlinirea unui vis. Cred că este magic și nu toată lumea are ocazia să se bucure de o asemenea experiență. M-a încărcat cu cea mai bună energie, m-am simțit fericită, răsfățată și apreciată.