From Bali with Love
august 20, 2021
Îți îndeplinim 3 dorințe
septembrie 7, 2021

Angels Studio este
“Best Live Cam Models Concept” 2021

Angels Studio câștigă premiul “Best Live Cam Models Concept”


Pentru al doilea an consecutiv, Angels Studio câștigă premiul “Best Live Cam Models Concept” la prestigiosul eveniment Live Cam Awards, din industria videochat.

Deși ne-a lipsit efervescența și experiența live a evenimentului, din cauza conjuncturii creată de pandemie, am fost la fel de emoționați când am aflat rezultatul voturilor.

Live Cam Awards este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniul videochat, care de 6 ani recunoaște și premiază performanța celor mai bune studiouri de videochat din lume. Timp de o lună s-au adunat voturi online la diverse secțiuni, iar la început de martie 2021 s-au dezvăluit câștigătorii. 

 

“Ca model de videochat poți câștiga foarte mulți bani, dar nu oricum. Trebuie să faci parte din echipa unui studio premium de videochat, care îți oferă accesul la platforme internaționale cu sute de mii de membrii și susținere la fiecare pas. La Angels Studio am pus mereu pe primul loc modelele, de aceea avem modele de videochat care fac parte din echipă de ani de zile. Standardul ridicat se vede și din criteriile de selecție pe care le aplicăm la interviurile de recrutare: apreciem personalitatea interesantă deoarece aceasta va fi elementul pe care construim profilul modelului online, alegem doar vorbitoare de limbă engleză la nivel mediu spre avansat, și seriozitatea persoanei este definitorie în decizia noastră de a o accepta în echipă.

“Să fii model de videochat la Angels Studio este un stil de viață rafinat, plin de provocări dar cu performanțe pe măsură. Modelele noastre ajung să câștige din videochat peste 1 000$ / zi, iau bonusuri de performanță, primesc cadouri, vacanțe și chiar o mașină nouă. La Angels Studio visele chiar pot să devină realitate”