Best Live Cam Models Concept 2021
septembrie 2, 2021
Cât poți să câștigi din videochat?
septembrie 13, 2021

Care sunt cele 3 dorințe
pe care ți le putem îndeplini?

Nu, nu suntem peștișorul auriu, dar cu siguranță îți putem îndeplini 3 dorințe ;)


Imaginează-ți că te îmbrățișează cald în diminețile reci, că toți întorc capul după tine când stai la semafor, că te simți răsfățată în fiecare minut pe care îl petreceți împreună - da, vorbim despre noua ta mașină ;)

Ca model de videochat la Angels Studio ai șansa să primești ca bonus o mașină nouă, și nu orice mașină, chiar pe aceea pe care ți-o dorești. Ești genul Smart drăguț? Sau poate Mercedes luxos? Sau un Range Rover cu personalitate? Sau poate iubești tehnologia și ți s-ar potrivi mai bine o mașină electrică? Tu alegi, noi ți-o oferim.

Te întrebi poate, cum reușim la Angels Studio să oferim venituri lunare generoase modelelor noastre, bonusuri, cadouri, mașini și vacanțe? Răspunsul este simplu, dar nu simplist. În primul rând, regula veniturilor este 50-60% din încasări revine modelului de videochat. Apoi, prin traininguri de specialitate pregătim modelele să fie competitive și potrivite cu platformele internaționale selecte, cu care noi colaborăm. Știm că domeniul videochat este unul plăcut, în care poți câștiga ușor zeci de mii de dolari lunar, dar în același timp este și unul competitiv. Ca să faci performanță ca și model online trebuie în primul rând să ai o stare de spirit foarte bună, să ai încredere în atuurile personalității tale și să te simți relaxată și confortabilă în propria ta viață. Dacă putem contribui la un stil de viață de lux prin bonusuri, cadouri și o mașină nouă, cu drag ți le oferim. 

 

Te gândești să încerci jobul de model videochat? Poți să descoperi mai multe pe pagina Jobs.


Care e tipologia fetelor care aleg acest job? Greu de răspuns pentru că avem printre colegele noastre: studente, femei căsătorite care au venit la interviu cu soțul pentru a se asigura că totul este ok, mămici divorțate care vor stabilitate financiară și timp liber pentru copilul lor, femei care au plecat de la un job într-o multinațională pentru că munceau prea multe ore și nu aveau nici timp de ele, nici bani foarte mulți. Numitorul comun este faptul că sunt dezinvolte, au abilități conversaționale și sunt hotărâte să trăiască o viață de lux.

Tu ești potrivită pentru a fi #theNextAngel?