Îți îndeplinim 3 dorințe
septembrie 7, 2021
2021 – anul zecilor de premii pentru modelele Angels Studio
ianuarie 25, 2022

Cât poți să câștigi din
videochat?

În iunie anul acesta am câștigat 68 881 $!


Persoanele care cunosc domeniul în care lucrez (sunt puține persoane deoarece confidențialitatea mă caracterizează atât pe mine, cât și studioul în care lucrez) mă întreabă cum reușesc să câștig atât de mulți bani într-o singură lună?!

Răspunsul e simplu și complex în același timp.
Acest job este forte bine plătit din două motive: lucrăm doar cu platforme internaționale, deci clienții sunt din țări străine, iar acestă industrie este una foarte sus cotată financiar.

Răspunsul mai complex este că poți câștiga foarte mulți bani ca model de videochat, dar nu oricum. De exemplu știu fete care au încercat să facă acest lucru pe cont propriu, din propriul lor apartament și în scurt timp s-au “lăsat de meserie” pentru că nu au reușit să facă performanță. Ca să câștigi foarte mulți bani din videochat rebuie să faci parte din echipa unui studio premium, care îți oferă accesul la platforme internaționale cu sute de mii de membrii și susținere la fiecare pas. În plus dotările tehnice superioare și luxul studioului îmi asigură un cadru în care mă simt relaxată, răsfățată - iar acest lucru este foarte important pentru că îmi influențează starea de spirit care are impact direct asupra dispoziției și performanței mele. Angels Studio este un studio de lux, construit de la zero într-o zonă premium a Timișoarei. Aici găsesc tot ce am nevoie ca să fac performanță: traininguri specializate, ședințe foto profesioniste, zonă make-up și relaxare. 

Să fii model de videochat la Angels Studio Timișoara este un stil de viață rafinat, plin de provocări, dar cu performanțe pe măsură. Pe lângă foarte mulți bani câștigați lunar, modelele primesc bonusuri, premii, vacanțe și o mașină nouă. Este incredibil ce mult mi s-a schimbat viața. Am evoluat într-o femeie independentă financiar, care își permite orice își dorește.