Live Cam Awards 2022 – 5 nominalizări
ianuarie 26, 2022
#winner: Most Innovative Live Cam Studio 2022
martie 16, 2022

Videochatul - Un job ca oricare altul, dar foarte bine plătit
Doar pentru noi, fetele


Trăim, încă, într-o lume a bărbaților?! Noi, femeile care am ales să câștigăm zeci de mii de $ pe lună fiind Model Videochat recunoaștem că răspunsul la această întrebare este “da”. Trăim într-o lume a bărbaților și pe noi nu ne deranjează.

Job-ul de Model Videochat vine cu o multitudine de beneficii și în același timp, cu multe prejudecăți sociale, atât din partea femeilor cât și a bărbaților. Dacă faci parte din categoria femeilor care doresc să se realizeze pe cont propriu, printr-o activitate profesională în care să nu își piardă feminitatea, te poți gândi serios la job-ul de Model Videochat. Noi femeile independente, vrem să lucrăm, dar cu grație, vrem să ne răsfățăm fără sa exagerăm, vrem să câștigăm mulți bani ca să și dăruim celor din jur un stil de viață relaxat. În cele din urmă, nu ne dorim nimic ieșit din comun.

Ar fi bine să știi:

Videochatul e un job legal, foarte bine plătit!


  • În ciuda părerilor diferite pe care le auzi despre videochat, noi la Angels Studio îl tratăm cu foarte multă seriozitate și îți recomandăm să faci același lucru. Job-ul de model videochat nu este ilegal sau imoral; vorbim despre o interacțiune online între două persoane adulte, care decid dacă aleg sau nu să dea un caracter erotic sesiunii. Veniturile de mii de $ pe lună sunt direct proporționale cu timpul pe care îl petreci online împreună cu un membru, nu neapărat cu “cantitatea” de nuditate pe care o afișezi.
  • Fișa postului tău presupune să oferi momente frumoase. Să faci videochat înseamnă să construiești o legătură online cu oameni din alte părți ale lumii, pe diverse teme (erotice sau nu) în funcție de cum stabiliți de comun acord. Pe scurt, e o interacțiune între două persoane care nu se întâlnesc decât în spațiul virtual. Asemenea întrevederi au devenit nu doar o realitate absolut obișnuintă în zilele noastre, ci și una legală.

Frumusețea nu e suficientă, atitudinea e totul!


  • Sunt multe femei frumoase care vin la interviul de angajare la noi în studio, dar relativ puține cele care reușesc să fie acceptate să încerce acest job. De ce? Pentru că frumusețea nu este suficientă, atitudinea încrezătoare și seducția mentală sunt cele care fac diferența și determină un membru să petreacă cât mai mult timp cu tine online, într-o sesiune privată. Cu cât reușești să menții atenția unui bărbat și interesul, cu atât veniturile tale vor fi mai mari. Este important să-ți cunoști părțile fizice care îți plac la tine și să ți le pui în valoare, dar nu este suficient ;)

Entertainment pe internet cu ajutorul imaginii și personalității tale


  • Când alegi să câștigi foarte mulți bani din videochat este important să înțelegi că oamenii doresc să se simtă bine și să uite de probleme atunci când au un moment de relaxare. În domeniul videochat-ului e important să creezi o stare de confort pe care partenerul tău de conversație să o aprecieze și să o caute din nou. El trebuie să se simtă apreciat și important, astfel o să stea mai mult timp online, într-o conversație cu tine, iar câștigul tău e mai mare.

Fii frumoasă, admirată, relaxată și legal remunerată.


Alege să faci videochat într-un studio profesional, echipat după cele mai înalte standarde, care oferă condiții de top, așa cum au șansa să o facă modelele noastre, având un job ca oricare altul, doar că mai bine plătit.