Videochatul – Un job ca oricare altul, dar foarte bine plătit
februarie 16, 2022
Angels Studio + LiveJasmin = a great match
mai 31, 2022

#winner: Most Innovative Live Cam Studio 2022


Cu foarte mult entuziasm, emoții și 3 premii internaționale - ne-am întors de la cel mai prestigios eveniment din domeniul videochat: Live Cam Awards.

Live Cam Awards este un renumit eveniment din domeniul videochat, care de 8 ani recunoaște și premiază performanța celor mai bune studiouri de videochat din lume. Există mai multe secțiuni la care atât modelele, cât și studiourile concurează, devenind câștigătoare prin votul publicului, al membilor și fanilor site-urilor pe care activează. Anul acesta, Angels Studio a primit următoarele nominalizări:


- Most Innovative Live Cam Studio
- Best Live Cam Models Concept
- Best Non Nude Live Cam Model
- Best Premium Cam Model
- Live Cam Industry Representative

 

Timp de o lună s-au adunat voturile, iar la final de februarie 2022, în Spania, s-au dezvăluit câștigătorii în cadrul evenimentului. Am fost prezenți la eveniment împreună cu Silvia Abreu - managerul studioului nostru, iar surprizele au continuat să apară pe perioada întregii seri. Angels Studio nu a câștigat unul... ci 3 trofee! 

În primul rând am câștigat prestigiosul premiu internațional “Most Innovative Live Cam Studio 2022”.

Acest trofeu reprezintă o încununare a performanței și o dovadă a standardelor înalte pe care Angels Studio le-a respectat și le-a promovat de-a lungul anilor de activitate. Faptul că un studio din Timișoara câștigă un premiu de talie internațională nu poate decât să ne bucure și să ofere o garanție modelelor care aleg să lucreze cu noi că li se oferă cele mai bune condiții în cadrul studioului. Doar astfel câștigurile de zeci de mii de dolari pe lună sunt asigurate. 


Continuând șirul trofeelor, Amalia (Webcam model @Angels Studio) a câștigat locul 1 pe România, fiind premiată pentru performanțele uimitoare realizate pe site-ul Flirt4free.

Cristina - model de top - a câștigat trofeul “Best non nude Live Cam Model” pentru evoluția pe site-ul LiveJasmin.

Au urmat apoi premiile speciale Angels Studio Diamonds pentru modele - toate fiind o surpriză și o încântare.

Ne plac evenimentele internaționale pentru că ne dau posibilitatea de a întâlni reprezentanți de la alte studiouri, manageri care se confruntă cu aceleași provocări ca și noi, oameni cu viziune și ambiție. De asemenea, discutăm trendurile din domeniu, care sunt așteptările clienților și secretele pe care le pot aplica modelele noastre pentru a face performanță.