2021 – anul zecilor de premii pentru modelele Angels Studio
ianuarie 25, 2022
Videochatul – Un job ca oricare altul, dar foarte bine plătit
februarie 16, 2022

Live Cam Awards 2022
5 nominalizări


Cu o tradiție de 8 ani, Live Cam Awards este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria videochat. Ediția de anul acesta se desfășoară în iz de “Spanish Passion Theme” pentru a sărbători locația unde va avea loc evenimentul - Spania.

Acest eveniment premiază, la diferite categorii, cele mai performante studiouri din lume și modele videochat. Premiile sunt acordate în funcție de numărul de voturi online adunate pentru fiecare categorie. Ca în fiecare an, Angels Studio nu lipsește de pe lista nominalizărilor. Ne-am bucurat să  primim 5 nominalizări importante:


- Most Innovative Live Cam Studio
- Best Live Cam Models Concept
- Best Non Nude Live Cam Model
- Best Premium Cam Model
- Live Cam Industry Representative 

Cu această ocazie, Silvia Abreu (Studio Manager) a acordat un interviu:


“Angels Studio este un brand de referință în Timișoara. Cu o experiență de 10 ani, suntem recunoscuți pentru facilitățile studiourilor confortabile și luxoase, tehnologia de vârf, mediul prietenos, dar profesional și abordarea etică a industriei videochat. Credem că este posibil să facem performanță și să fim un studio de nivel înalt, menținând în același timp relații valoroase cu modelele noastre. Dovada? Unele dintre cele mai de succes modele ale noastre sunt alături de noi de 8 ani și atestă că Angels Studio este ca o familie, unde speranțele și visele lor și-au găsit aripi pentru a zbura.

2022 este un an interesant! Nu numai că participăm la Live Cam Awards, dar suntem foarte încântați să anunțăm lansarea celei de-a doua locații! Lucrăm cu un număr limitat de modele, dar am ajuns la un punct în care am avut studioul plin mult prea mult timp. A fost firesc să ne extindem și să oferim șansa mai multor “îngeri” să se alăture echipei.

Folosim profesionalismul și respectul de zi cu zi pentru a ne atinge obiectivele, creând relații de durată cu partenerii și modelele noastre, iar rezultatele vorbesc de la sine. Credem că cerul nu este o limită pentru Îngerii noștri și nici pentru noi ;)
Hai să ne întâlnim la LCA sau la Timișoara, să deschidem aripile și să zburăm împreună!”