Xbiz
iulie 1, 2021
Definește succesul
iulie 15, 2021

XBIZ Magazine

Interviu oferit revistei internaționale Xbiz World Magazine


Spune-ne câte ceva despre cum a fost creat Angels Studio. Ce i-a inspirat pe fondatori să se avânte în domeniul extrem de competitiv a videochat-ului?

Angels Studio se află pe piață de aproape 7 ani. În 2011, studioul de videochat văzut ca business era foarte departe de industria competitivă și organizată din zilele noastre. Povestea Angels a pornit dintr-o întâmplare când fondatorul și proprietarul business-ului, Daniel Mateș a decis să le ajute pe câteva dintre prietenele sale care își doreau să încerce cariera de webcam model, însă nu aveau resursele necesare pentru echipament. Oportunitatea a fost una atragătoare, studioul funcționând inițial doar online. Modelele lucrau din propriile locuințe, iar serviciile oferite de studio erau facilități pentru a procura echipament (PC și webcam), logistică și modalități interne de plată. Ulterior, Angels Studio s-a transformat într-un serviciu profesional mult mai complex, prin lansarea studioului din Timișoara. Odată cu crearea unui grup de modele orientate către excelență, a fost timpul să începem să lucrăm cu website-urile și să creăm colaborări de durată cu cele care se potriveau business-ului. Acest moment a fost unul crucial, ducând la definirea și perfecționarea metodelor noastre de training și la identificarea modelelor pe care ni le doream la Angels, schimbând complet cursul istoriei studioului.

Ce strategie de recrutare adoptați pentru a aduce noi modele în familia Angels Studio? Cum reușiți să le păstrați pe termen lung?

Suntem conștienți că domeniul video-chat este perceput deficitar pe piață și recrutarea noilor modele este un proces destul de dificil. Cel mai greu este să determinăm persoanele potrivite să vină la interviu, să ne cunoască studiourile și să se familiarizeze cu beneficiile și particularitățile jobului. Folosim o strategie integrată de promovare pentru a recruta, strategie ce se încadrează pe linia planului de marketing. Ca și canale de comunicare în recrutare folosim: anunțuri pe site-uri specializate de recrutare, promovăm propriul site angels-studio.ro pentru a-i crește traficul și vizibilitatea, participăm la evenimente cu expunere mare către publicul vizat, încurajăm recomandările din partea actualelor modele, și nu în ultimul rând folosim campanii publicitare pe rețelele de social media. Din momentul în care o persoană decide să devină webcam model, lucrurile sunt mai ușoare - este facil să le motivăm să rămână pe termen lung deoarece filosofia noastră de business se bazează pe: calitate - prin studiourile moderne pe care le avem - o investiție de peste $ 1 milion; profesionalism - modelele noastre sunt angajate cu carte de muncă, iar confidențialitatea este la ordinea zilei; motivare - pachetul de beneficii de care se bucură modelele noastre este unul generos: venituri foarte mari, bonusuri, traininguri și susținere zi de zi.


 

Spune-ne câte ceva despre facilitățile pe care Angels Studio le oferă modelelor precum training-uri, studiouri de lucru, social media, etc.

Suntem cel mai modern studio din Timișoara, atât ca design, cât și ca dotări tehnice și răsfățuri zilnice pe care le oferim modelelor noastre. De la camere confortabile și cu stil, zonă comună de relaxare dotată cu jocuri.... la o bucătărie veselă cu multe goodies, terasă pentru pauzele de relaxare și zonă de make-up - toate fac parte din standardul Angels Studio. Oferim training-uri de specialitate tuturor modelelor, personalizate în funcție de nevoile fiecăreia, astfel încât să se simtă confortabile și încrezătoare în ele - toate astea se simt în atitudinea pe care o au în fața camerei. Știm că cea mai importantă resursă în acest business este cea umană și de aceea stabilim relații de prietenie cu modelele, ajutându-le de fiecare dată când au nevoie, chiar și în problemele care pot să apară în viața lor dincolo de job. Filosofia noastră - Suntem o familie! 

Vorbește-ne puțin despre relația studioului cu rețelele de videochat. Care este abordarea pe care o folosiți pentru a colabora cu website-uri de top?

Înțelegem că succesul unui studio de videochat reprezintă un echilibru între 4 piloni importanți: Modele, Tehnologie/Facilități, Platforme Web și implicit Parteneri. Lucră cu un grup restrânsde website-uri, toate premium, menținând o relație puternică, apropiată și loială de business. ImLive, CamContacts și Flirt4Free fac parte din familia Angels Studio. Avem un mecanism de colaborare continuu cu toate trei și nu plănuim să integrăm o a patra platformă în business-ul nostru până când nu avem o relație solidă reciprocă.

Cum reușește Angels Studio să aibă o echipă puternică, dar și abilități de leadership și dezvoltarea profesională?

Principalul ingredient pentru o echipă puternică este implicarea - într-un cuvânt: "Ne pasă!" Suntem atenți la nevoile individuale ale fiecărui model și încercăm de fiecare dată să le satisfacem cerințele. Trainerul nostru este zi de zi alături de ele, le ghidează și motivează, le susține în zilele mai puțin bune pe care fiecare din noi le avem, iar Daniel - the business owner este mai mult decât un leader. La interviurile avute de agenția noastră de marketing cu modelele (interviu ce a avut ca scop cunoașterea detaliilor jobului lor pentru a putea seta o strategie de recrutare și branding potrivită pieței) ele au declarat că "Daniel este prima persoană pe care o sun dacă am o problemă" - răspunsul lor denotă încredere maximă și prietenie, înainte de toate celelalte aspecte profesionale.

Care sunt planurile de de expansiune ale companiei, vorbind de noi locații și un brand awareness mai mare?

Anul 2017 a fost un an cu multe reușite și schimbări favorabile pentru Angels Studio, iar trendul ascendent îl păstrăm și în noul an. Strategia noastră de dezvoltare implică acțiuni de marketing constante care să crească notorietatea brandului pe sectorul de piață vizat și să poziționeze Angels Studio pe primul loc în mintea femeilor care doresc să devină independente financiar și aleg un stil de viață în care pot să-și exploreze feminitatea, să-și crească încrederea în ele și care să le permită să aibe timp și pentru viața lor personală sau de familie. Trăim într-o societate în care a câștiga mulți bani presupune sacrificii pe celelalte planuri ale vieții - credem cu tărie că jobul de online hostess poate să bifeze cu succes toate căsuțele esențiale pentru ca o femeie să se simtă împlinită. Angels Studio luptă pentru asta în fiecare zi!