The decission
iunie 11, 2021

Nice to meet you

We are Angels Studio!


Anul 2017 înseamnă pentru Angels Studio un an al schimbării.

O locație nouă, un Studio Manager care tinde spre excelență, o echipă unită și mai presus de toate respect reciproc și profesionalism. Nevoia unui refresh a venit ca un pas firesc după 6 ani de activitate, cu scopul de a putea aborda proiecte de anvergură, cu mult potențial.Dar haide să îți povestim în detaliu ce înseamnă Angels Studio.

Localizat într-o zonă liniștită, dar ușor accesibilă, Studioul este locul în care ne desfășurăm întreaga activitate. Am ales să investim timpul, energia și finanțele necesare pentru a le oferi modelelor noastre un mediu de lucru la standarde europene. Vorbim mai exact de o investiție de 1 milion de dolari, destinată locației, echipamentelor și design-ului modern.

Când vine vorba de avantaje oferite modelelor, veniturile garantate pornesc de la suma de $ 900 încă din prima lună de angajare (pragul minim de câștig) și se pot extinde nelimitat în funcție de gradul de implicare. Pe lângă aceste aspecte, Angels Studio dispune și de un pachet de bonusuri și cadouri în funcție de performanță, training-uri de limba engleză sau în funcție de cerințele modelului, o mulțime de oportunități de dezvoltare în plan profesional având ca bază rezultatele obținute și un program flexibil care să respecte timpul liber al acestora.

În ceea ce privește situația internă a companiei, aceasta este gestionată de Silvia Abreu, Studio Manager al Angels Studio. Cu o experiență anterioară într-un post de conducere la ImLive (website de top mondial in domeniul videochat-ului), determinare și o relație puternică bazată pe o colaborare externă cu Angels Studio, Silvia a ajuns în poziția actuală, ocupându-se îndeaproape de modele și ajutând business-ul, de această dată din cu totul altă perspectivă.

Procesul de tranziție a fost unul organic și cu siguranță de așteptat. Am colaborat cu Angels Studio și cu CEO-ul acestuia în ultimii 3 ani, așadar lucrurile s-au așezat în mod natural." a dezvăluit Silvia într-un interviu acordat Xbiz. iferențierea față de concurență este și ea una clară, Studioul nostru punând preț pe calitate și nu pe cantitate.

Ne tratăm modelele cu respectul, întelegerea și atenția pe care o merită. Nu credem în standardizare, nu folosim scenarii, iar cursurile de actorie nu intră în discuție. Încurajăm naturalețea modelelor noastre, accentuându-le calitățile și fiecare nuanță a personalității atunci când sunt în fața camerei. Credem că admiratorii preferă să plătească astfel de servicii în detrimentul celor gratuite, deoarece își doresc să aibă parte de o experiență inedită.", menționează Silvia în cadrul aceluiași interviu.