Nice to meet you
iunie 7, 2021
Openning event
iunie 17, 2021

The Decission

The Decission


Când alegi să lucrezi în videochat lucrurile pot părea complicate la început, datorită noutății domeniului. În general, decizia asta o iei când te afli într-o cumpănă, când ai un blocaj financiar sau treci printr-o perioadă dificilă a vieții tale.

Cazul meu însă a fost unul mai special. Am crescut într-o familie conservatoare în care subiectul erotismului era strict interzis. Descoperirea mea ca și femeie a fost una anevoioasă. Apoi, a urmat facultatea. Un oraș nou, oportunități cât cuprinde, oameni interesanți și... Angels. Curiozitatea de a lucra într-un domeniu nou și de a înțelege mai bine ce înseamnă să devin femeie, m-a împins să încerc videochat-ul.

Încă de la interviu mi s-a spus că atitudinea mea nu coincide deloc cu mediul în care am trăit, că potențialul meu ca webcam model e enorm, iar tinerețea îmi e cel mai bun aliat. Așa că m-am ambiționat să devin cea mai bună.

Au urmat concursuri internaționale, training-uri, excursii în destinații exotice, city breaks și o mulțime de oportunități de a mă face remarcată. Am găsit aici o a doua familie, dar una mai deschisă, mai apropiată de nevoile și dorințele mele. Pe tine, potențial Angel te sfătuiesc să ai încredere în tine, să fii curajoasă și să îți explorezi feminitatea.