The decission
iunie 11, 2021
Respect
iunie 23, 2021

Openning event

Videochat-ul dincolo de cuvinte


Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, a fost ziua în care pentru prima dată în Timișoara, am deschis publicului, ușile celui mai modern studio.

Mai exact, am sărbătorit împreună inaugurarea oficială a studiourilor noastre. Fiind un eveniment exclusivist și inedit, doar 30 de oaspeți din afara domeniului s-au putut bucura de experiența Angels, având acces la mediul de lucru al modelelor noastre.

Curajoasele, au putut explora în voie studiourile în care modelele Angels își desfășoară activitatea, primind răspunsuri și informații prețioase cu privire la viața de online hostess și avantajele pe care aceasta le oferă. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Silvia Abreu, Studio Manager al Angels Studio, care a explicat pe îndelete mecanismul din spatele Angels și al câștigurilor nelimitate, obținute lunar de modele. ”Anul 2017 a însemnat pentru Angels Studio un an al schimbării. O locație nouă, o echipă unită care tinde spre excelență și mai presus de toate respect reciproc și profesionalism. Nevoia unui refresh a venit ca un pas firesc după 6 ani de activitate, cu scopul de a putea aborda proiecte de anvergură, cu mult potențial.” mărturisea Silvia într-unul dintre interviurile susținute la începutul anului. 

De asemenea, la eveniment a fost prezent Dl. Adrian Stoneman - reprezentantul oficial al ImLive. Dl. Stoneman este managerul operațional de la ImLive, prezența acestuia la eveniment atestând legătura importantă care există între Angels Studio și ImLive.

În ceea ce privește avantajele oferite de job-ul de online hostess, acestea le permit doamnelor și domnișoarelor să fie libere și independente și să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important pentru ele în viața de zi cu zi. Veniturile garantate pornesc de la suma de $ 900 lunar și se pot extinde până la $ 30,000 / lună. Pe lângă aceste aspecte, studioul nostru dispune și de un pachet de bonusuri și cadouri în funcție de performanță, training-uri personalizate, o mulțime de oportunități de dezvoltare în plan profesional, garantându-ți forma legală a job-ului și păstrarea confidențialității.

Ca o dovadă a profesionalismului, Angels Studio a obținut 3 ani la rând din partea CCIAT primul loc în Topul Firmelor din Timișoara. Surprizele pe care le-am pregătit nu se opresc aici, așadar persoanele interesate sunt invitate să urmărească constant pagina de Facebook pentru informații și detalii. Nouă ni se potrivesc persoanele care doresc să câștige minim $ 900 / lună, care sunt ambițioase și care aspiră la un stil de viață independent.