Cum este lansarea în cariera de Model videochat?!
septembrie 15, 2022
 Thailanda – ultima noastră vacanță exotică
februarie 2, 2023

Este Ea, chiar vecina ta 


Este frumoasă, înaltă, blondă, cu un zâmbet molipsitor - ai remarcat-o din prima clipă în care ai întâlnit-o. Apoi ai avut ocazia să o cunoști dincolo de aspectul fizic impecabil: este amuzantă, deșteaptă, directă în opinii și cu mult bun simț. Are o grămadă de prieteni și este deschisă să ajute pe oricine are nevoie.

Dacă ar fi să o caracterizezi în câteva cuvinte, ar fi: “banal” de perfectă ;)

O admiri în primul rând ca persoană. Apoi aflii că…. ups… lucrează ca Webcam Model! Mai exact, este model videochat! Sub impulsul dogmelor sociale, o blamezi; ți-ai schimbat părerea despre ea cu 180 de grade, deși Ea rămâne același om frumos din toate punctele de vedere, pe care l-ai cunoscut. Și totuși o judeci…


De ce o judeci?! Nici măcar nu înțelegi bine despre ce e vorba în videochat! Blamezi fără să cunoști detalii. Videochatul este exact ceea ce spune cuvântul: conversație prin intermediul camerei video. Mai exact, femei frumoase și cu personalitate petrec timpul în fața camerei de filmat, conversând cu persoane din alte țări. Interacțiunile online pot implica erotism vizual sau atitudinal, dar nu este neapărat. Dacă modelul este “smart”, dezinvoltă și cu abilități conversaționale în limba engleză foarte bune, are toate șansele să câștige sume enorme de bani. Modelele Videochat sunt de fapt femei foarte deștepte, maestre în arta seducției și a conversației. 

În plus, ele câștigă foarte mulți bani. Iar când spunem “foarte mulți bani” ne referim la sume de la mii la zeci de mii de $ / LUNĂ!!!! Mă întreb, tu - dacă ai putea să câștigi la fel de mulți bani conversând online cu persoane interesate de tine,  ai refuza? Credem că răspunsul este “nu” ;) 


Hai să descoperi cum se vede viața din perspectiva ei:
“Mă numesc Maria și ador sentimentul de libertate. Sunt o tipă clasică, îmi place luxul și bunul gust, iar înainte să fiu Webcam Model am lucrat într-o multinațională: program infernal, management absurd, termene limită și câștigam un salariu mediu din care nu mi-am permis foarte multe. 

Lucrez la Angels Studio de 2 ani și viața mi s-a schimbat radical. Ca să întelegi mai bine la ce mă refer, urmărește următorul scenariu: conduc ultimul model de Jaguar, îmi permit orice vacanță și stau doar în hoteluri de 5 stele, pot să-mi satisfac singură orice capriciu și câștig peste 150 000 $ / an. 

Recent prietenii și cunoscuții au aflat cu ce mă ocup. 90% dintre ei au dispărut din viața mea, judecându-mă pentru ceea ce fac, deși eu nu mi-am schimbat valorile. Sunt același om pe care îl știau ieri, cu care petreceau timp și pe care îl admirau.  

Mă întreb: voi, cei care mă judecați, în cât timp puteți să câștigați peste 150 000 $ / an? Sau ce ați face pentru acești bani? În ciuda opiniilor voastre, eu rămân aceeași. Sunt un om al experiențelor și îmi place să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Mă simt frumoasă, independentă și apreciată pentru munca mea.”


Viața de videochat este diferită de cum crezi tu!