Este Ea, chiar vecina ta 
septembrie 18, 2022

Thailanda - ultima noastră vacanță exotică


Nisip auriu, petreceri în fiecare seară, 4 premii și o ședință foto Penthouse organizată special pentru modelele noastre  - așa sună ultima vacanță exotică din care ne-am întors acum câteva zile.

Flirt Summit este un refugiu exclusivist de lux, unde cele mai bune modele internaționale petrec o vacanță de neuitat. Și anul acesta câteva din modelele Angels au avut ocazia să se relaxeze, să se întâlnească cu alte modele de pe platforma Flirt4Free și să exploreze una din cele mai exotice destinații. Sunteți curioși unde?! :)

Dacă în 2018 evenimentul Flirt4Free a avut loc pe o insulă privată din Maldive, în 2019 au organizat Flirt Nirvana în misticul Bali, iar anul trecut au dat ocazia modelelor să evadeze din izolare pentru o petrecere extraordinară pe plaja din Cancun, anul acesta ne-a uimit cu frumoasa destinație Phuket, Thailanda.

Este dificil să cuprindem în cuvinte amalgamul de senzații incredibile pe care echipa Angels le-a trăit în Thailanda, dar dacă ar fi să facem un efort ;) ar suna cam așa: momente zen de contemplare înconjurați de junglă, relaxare pe plaje uimitoare, curiozități exploratoare în temple, poze sub apusurile perfecte pentru care insula este cunoscută. Am continua cu delicii culinare și petreceri “sălbatice” după căderea nopții, gustând viața de noapte de pe Bangla Road.

Flirt Summit 2022 a găzduit mai mulți participanți ca niciodată, dar locațiile în care am fost cazați ne-au oferit intimitatea de care aveam nevoie. Resortul Anantara Mai Khao este un sanctuar pașnic inspirat de casele tradiționale din lemn din sudul Thailandei. Aceste vile private uimitoare sunt amplasate într-o serie de lagune liniștite care curg printr-o grădină indigenă rafinată. Între timp, stațiunea sa soră, Avani+ este amestecul perfect de senzații de pe plajă desculț și lux tropical idilic.


În sejurul nostru de 2 săptămâni am avut o grămadă de activități de făcut. Phuket este un focar de cultură, frumusețe naturală uimitoare, distracție pe plajă și aventură tropicală. Am gustat bucătăria locală incredibilă în orașul vechi, ne-am scufundat în valurile albastre limpezi pentru cea mai frumoasă experiență de snorkeling, am simțit nisipul auriu între degetele de la picioare pe plajele pitorești ale insulei și ne-am aventurat într-o barcă tradițională pentru a explora peșterile marine misterioase. Apoi ne-am umplut sufletul la un apus de soare uimitor de la poalele unui Buddha uriaș. Iar când seara ne-a învăluit, cu sufletul plin de experiențe incredibile, ne-am bucurat de petrecerile împreună cu “colegii” Flirts pe Bangla Road unde am experimentat intensa viață de noapte din Phuket. 

În ultima seară am luat parte la Gala de Premiere unde Angels Models au câștigat 4 premii care le încununează succesul și câștigurile foarte mari realizate. Iar cireașa de pe tort a fost ședința foto Penthouse organizată special pentru modelele noastre! Ahh, ce experiențe minunate! 

Câștiguri de sute de mii de dolari anual și experiențe minunate - acesta este stilul de viață al unui Angel!

Vrei să încerci și tu?! ;) Be the next Angel!