Vrei să fii Angel, deci ai...

● 18 ani împliniți
● Cunoștințe de limba engleză
● Abilități de lucru pe calculator
● O minte deschisă, fără prejudecăți
● Calități fizice pe care le poți pune în valoare
● Curajul de a-ți face viața așa cum vrei tu

VREI O VIAȚĂ NOUĂ

sau... cum e să trăiești pe cont propriu


 
1

Primesc ajutor pe partea tehnică?

Nu ai nevoie de abilitati tehnice. Singurul lucru care ţine de tine este live chat-ul. Orice alt aspect va fi gestionat de o echipă specializată.

2

Cum abordez un fan care vrea să mă întâlnească?

Siguranţa ta este prioritate pentru noi. Pentru că vrem să fii în siguranţă de fiecare dată când iniţiezi un contact cu o persoană nouă îţi spunem din start că nu vei avea de ce să îţi faci griji. Interacţiunea se desfăşoară strict în mediul online, iar orice eventuală întâlnire este interzisă.

3

Cum mă integrez?

Oferim training-uri gratuite. După ce postul la Angels Studio ți-a fost confirmat urmează o serie de training-uri care să te ajute să te familiarizezi cu modul de lucru și cu domeniul de videochat. Pe lângă cursurile de bază îți facilităm și alte workshop-uri, la cerere.

4

Există vreo limită de vârstă?

Noi respectăm legea. Da, există. Legea presupune ca astfel de acte să fie prestate doar în condițiile în care persoana care dorește să facă video chat are minim 18 ani.

5

Ce fac dacă nu mă integrez?

Nimeni nu te obligă să faci ceva ce nu îți place. Ai tot timpul din lume să te gândești dacă videochat-ul ți se potrivește sau nu. Noi îți vom fi alături indiferent de ce decizie o să iei.

6

Cum e atmosfera la Angels Studio?

Te asteptăm să ne vizitezi ca să te convingi singură.La Studio te sfătuim să fii mereu cu zâmbetul pe buze. Rezervă-ți timp pentru ceea ce îți place să faci, înainte sau după orice sesiune.