UN JOB CA ORICARE ALTUL?
MINIM 4000 LEI/LUNĂ – GARANTAT

De la 4000 lei, la 30.000$ / lună sunt venituri realizabile la Angels Studio

La noi câștigi minim 4000 lei încă din prima lună, indiferent de experiență! Cum putem să-ți oferim acest salariu, chiar dacă nu ai realizat un venit similar pentru studio? Cu o experiență de peste 6 ani și o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro anual, știm să ne susținem noile modele, să investim în potențialul lor și să le încurajăm să devină tot mai bune.

Regula veniturilor în acest domeniu este 50% pentru studio, 50% pentru model, dar dacă ești începătoare și să presupunem că ai câștigat 2000 lei pe site, nu vei primi 1000 lei/lună, ci 4000 lei/lună. De ce? Pentru că, dacă dai dovadă de seriozitate, lucrezi 160 ore/lună, arăți că vrei să înveți și să te perfecționezi, noi investim în tine! Suntem siguri că în lunile ce vor urma vei face performanță și câștigurile tale vor fii de mii de dolari. Modelele noastre care câștigă 30 000 dolari/lună ne oferă garanția că și tu poți!


Nu avem nimic de ascuns

Videochat-ul implică o conversație cu caracter privat. Cei care confundă videochat-ul cu pornografia sau prostituția probabil că nu știu exact care este diferența între acestea. Videochat-ul implică o conversație cu caracter privat între două persoane adulte, care consimt în mod liber să interacționeze.

Mai exact videochat înseamnă să construiești o legătură online cu oameni din alte părți ale lumii, pe diverse teme (erotice sau nu) în funcție de cum stabiliți de comun acord. Pe scurt, e o interacțiune între două persoane care nu se întâlnesc decât în spațiul virtual. Asemenea întrevederi au devenit nu doar o realitate absolut obișnuintă în zilele noastre, ci și una legală.


Website-urile prin care se desfășoară sesiunile online funcționează legal

Chiar dacă la secțiunea adult, sesiunea poate include și momente de seducție, acestea au caracter privat, sunt destinate exclusiv persoanelor de peste 18 ani, nu lezează decența, normele sociale, etice sau morale. Caracterul erotic al sesiunilor online NU este obligatoriu și automat. Rămâne la latitudinea modelului și a celui cu care intră în legătură dacă aleg să dea un caracter intim conversației.

 

Descoperă mai jos celelalte beneficii
de care te poți bucura ca și model la Angels Studio

PROGRAM
FLEXIBIL
CÂȘTIGURI
NELIMITATE
INTIMITATE
GARANTATĂ
BONUSURI
ASIGURATE
PREMII
DE TOP
CONTRACT DE MUNCĂ
STUDIOURI
DE LUX
TRAININGURI
PERIODICE