facebook Studiouri - Angels Studio
DESCOPERĂ

ANGELS-STUDIO
BEST LIVE CAM
MODELS CONCEPT
2020

Alege înțelept studioul
unde o să lucrezi


Privim videochat-ul la modul profesionist, de aceea studiourile noastre sunt moderne, amenajate cu bun gust, dotate cu aparatură tehnică de ultimă generație, creative și... te așteaptă!
Am investit peste $ 1 milion în amenajarea studiourilor pentru că știm cât de importantă este ambianța pentru a fi relaxată și productivă.
Știm că vrei să ai timp de alte activități din viața ta, de aceea la noi programul este flexibil. Lucrezi când dorești, dar cu seriozitate pentru că poți câștiga venituri de mii de dolari lunar, în funcție de performanță.
Jobul de Online Hostess presupune confidențialitate din partea noastră și libertate de a alege din partea ta, mai exact tu decizi cu ce membrii interacționezi și din ce țară provin aceștia.
Te invităm să decoperi ce înseamnă jobul de Webcam Model și cum arată studiourile în care vei lucra!


VIZITEAZĂ STUDIOURILE

De ce să alegi Angels Studio?


Avem o experiență de peste 8 ani în domeniul videochat-ului.
Suntem lider de piață în rândul firmelor mici și mijlocii pe judetul Timiș, lucru certificat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT).
Mizăm pe calitate și nu pe cantitate, lucrăm cu un număr restrâns de modele. Avem în echipă modele care lucrează cu noi de 7 ani.
Investim energie și entuziasm în tot ceea ce facem, iar rezultatele modelelor noastre vorbesc de la sine.Venituri lunare consistente și sigure (minim $ 1000 garantat, încă din prima lună) care pot ajunge până la $ 30,000, confidențialitate și cursuri de pregătire, mașină de lucru și vacanțe...toate sunt caracteristicile viitorului tău loc de muncă!


AFLĂ DETALII DESPRE JOBAmbianță modernă

DOTĂRILE STUDIOURILOR

sau... de ce o să-ți placă să lucrezi cu noi