CONTRACT DE MUNCĂ

Este legal să câștigi bani din videochat?

Probabil că ai auzit multe păreri pro sau contra în privința videochat-ului. Noi activăm în acest domeniu de peste 6 ani și îți vorbim din experiență, oferindu-ți un contract de muncă declarat la ITM (toate veniturile sunt declarate și impozitate). Deși activitatea de videochat nu este reglementată în mod direct de nicio lege, aceasta poate fi integrată și este acceptată în componența unor coduri CAEN (Clasificarea Activităților din Economia Națională) și COR (Clasificarea Ocupațiilor din România), întrunind toate normele de funcționare în România. Respectăm toate prevederile în vigoare pentru ca tu să fii legal remunerată.


Informează-te înainte de a lua decizia să ne contactezi

Respectăm transparența, de aceea te îndrumăm să citești legislația pentru a te asigura că job-ul de model este unul obișnuit, dar cu beneficii neobișnuite.
Legea nr. 196/2003
Legea nr. 496/2004
Legea nr. 301/2007


Fii frumoasă, admirată, relaxată și legal remunerată

Alege să faci videochat într-un studio profesional, echipat după cele mai înalte standarde, care oferă condiții de top, așa cum au șansa să o facă modelele noastre, având un job care le dă șansa de a avea stilul de viață pe care și-l doresc.

 

Descoperă mai jos celelalte beneficii
de care te poți bucura ca și model la Angels Studio

MINIM 4000 LEI/LUNĂ
GARANTAT
PROGRAM
FLEXIBIL
CÂȘTIGURI
NELIMITATE
INTIMITATE
GARANTATĂ
PREMII
DE TOP
BONUSURI
ASIGURATE
STUDIOURI
DE LUX
TRAININGURI
PERIODICE